Ett nytt läsår är igång!

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår!

Precis som de flesta barn, elever och pedagoger har Härryda delar och lär haft en lång sommarledighet. Men nu är det dags att köra igång! Och det känns redan som om det kommer att bli ett läsår fullproppat med utvecklingsprocesser i förskola och skola, vilka kommer att leda till ännu bättre verksamhet för våra barn och elever. Tipsa gärna oss om ni vill dela med er av vad som händer på er enhet, stort som smått, så publicerar vi en artikel – eller flera – här på Härryda delar och lär.

De kommande veckorna kommer några, förhoppningsvis, inspirerande artiklar från besök som gjordes i våras publiceras, bland annat fick vi se förskolan Furubackens fina gård samt ta del av pedagogernas tankar om utemiljöns betydelse för barnens lek och lärande.

Vi kommer också att presentera ett antal olika personer och funktioner i kommunen. Vilka är till exempel vi som arbetar på Utvecklings- och stödenheten och vad kan vi hjälpa till med? Vad gör kommunens NT-utvecklare Karin och Maria? Vilka är handledarna för grupperna i den stora Läslyftssatsningen som precis startat i kommunen? Och mycket mer…

Håll utkik här på Härryda delar och lär! Och, som sagt, hör gärna av er med tips, i första hand till: susanne.karlsson-bandelin@utb.harryda.se

 Angelica sp förslag 2 kopia m alternativ

Det här inlägget postades i Skolutveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s