Regnbågsgata välkomnade på Island

Annika Gry, nytillträdd verksamhetschef för Utvecklings- och stödenheten, Folkhälso-enheten och Fritid ungdom, Susanne Palm, förskolechef och Crister Carlsson, planerings-ledare på UTK med ansvar för arbetet med internationella projekt, är just nu på Island. Under vistelsen kommer de att blogga här på Härryda delar och lär. Här är första inlägget:

Hej!
Nu är vi på Island och förbereder oss för att diskutera normkritik tillsammans med våra kollegor från Island, Stockholm och Reggio Emilia i Italien. Våra isländska vänner har redan påbörjat arbetet i Reykjavik och välkomnade oss med denna installation:

FullSizeRender (1)

Hälsningar
Annika, Crister och Susanne

Det här inlägget postades i Normkritiskt förhållningssätt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s