Avslutningsord och -manifestation från Island

Skärmavbild 2015-10-12 kl. 14.12.43

Här ser ni vår gemensamma logga för projektet. Simone från Guastalla, Italien, har designat utifrån nyckelorden och visionen med vårt projekt.

Det handlar om att vi ska erövra kompetens att se och sedan ha mod att agera utifrån den nya kunskapen dvs att erbjuda alla barn alla möjligheter att utvecklas och lära utan att begränsas av stereotypa föreställningar om kön eller andra maktordningar.

Vi har också bestämt vad nästa träff i Stockholm ska ha för tema och hur vi ska förbereda oss i våra respektive organisationer. Dessutom har vi lyft frågan kring hur vi ska involvera vårdnadshavare och hur vi ska dokumentera vårt arbete på eTwinning. En viktig fråga vi uppehöll oss vid var vilka strategier och indikatorer vi ska ha för att projektet ska lyckas i sina intentioner.

Vi skildes med en gemensam känsla av att det varit tre fantastiskt inspirerande dagar och att vi ser fram emot att fortsätta vårt arbete. Vi avslutade vistelsen på Island med en manifestation för mångfald och inkludering. Det här åstadkom vi i Reykjaviksnatten:

manifestation

Hälsningar
Annika, Crister, Susanne och Maria

Det här inlägget postades i inkludering, Internationella projekt, Normkritiskt förhållningssätt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s