Rötter och vingar-utställningen på turné

I juni skrev Härryda delar och lär om Rötter och vingar-utställningen som då hade vernissage i Mölnlycke kulturhus. Tjugo slumpmässigt utvalda barn och elever från Härryda kommuns förskolor och skolor delar med sig av sina tankar om livet och drömmar om framtiden i utställningen Rötter och Vingar – vad är din dröm? 

Efter att ha vilat över sommaren är utställningen nu på turné. I september var utställningen uppsatt i Landvetter Kulturhus och nu i oktober befinner den sig i biblioteket i Rävlanda. Besök den gärna! Bibliotekets öppettider hittar du här.

R&V Rävlanda

IMG_0089

Det här inlägget postades i Rötter och Vingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s