Goda matvanor

Att lägga grunden till goda matvanor och en god hälsa är ett viktigt uppdrag för måltids-service, förskolan och familjedaghemmen. Torsdagen 4 november bjöds det därför på workshops i måltidspedagogik på Tallgårdens förskola. Tack för en inspirerande och fin eftermiddag, Ulrika, Cissi, Sandra och Ulrika! Särskilt tack för ”go’fikan”, Sandra!

Ytterligare ett workshoptillfälle kommer att erbjudas tidigt i vår, sedan sker en utvärdering och efter den fortsätter arbetet med hjälp av Folkhälsoenheten i maj. Inom kort kommer också en ny matfolder där ni kan läsa mer om hur vi tillsammans ska ta nya steg  i vårt gemensamma arbete för en hög, likvärdig kvalité. Skärmavbild 2015-11-06 kl. 11.07.32

Det här inlägget postades i Hållbar utveckling, Rötter och Vingar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s