Projektet Shaking the habituals andra träff

Projektet Shaking the habituals som Härryda delar och lär tidigare skrivit om och som hade sin första träff på Island, går vidare och just nu är en grupp från kommunen i Stockholm för projektets andra träff.

Annika Gry, verksamhetschef för U.F.F. (Utvecklings- och stödenheten, Fritid ungdom och Folkhälsoenheten), Siv Jirblom, verksamhetsutvecklare i förskolan, Crister Carlsson, utvecklingsledare på UTK och Anette Hellman från Göteborgs universitet, tillsammans med förskollärarna Paula Bergström och Heidi Järveläinen på Agnebäckens förskola samt Erika Grindberg Bentley på Salmered deltar i ett gediget program under veckan. Idag är de på besök på förskolan Nicolaigården i Stockholm.

Här på Härryda delar och lär får vi ta del av de erfarenheter de gör under veckan.

IMG_0077 (1) IMG_0073

Det här inlägget postades i Barns delaktighet, Normkritiskt förhållningssätt, projekt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s