Hälsning från skolledarkonferens i Holland

Maastricht, Nederländerna på skolledarkonferens i tre dagar. Vilken otrolig inspiration för oss som är här! Vi bjuds på den ena goda föreläsaren efter den andra och fick redan i välkomstpresentationen en bekräftelse på hur viktigt vårt arbete i skolan är och att det är världsomfattande.

transform-learning
Vi fick också uppleva en uppvisning av gruppen BreakSquad, en grupp med barn och ungdomar som träffas och tränar, umgås, sköter sitt skolarbete och stöttar varandra i vardagen. ”The goal of the group is to practice as much and good as possible to have the strength and motivation to live your life to the fullest”. Ett inspirerande arbete som vi en kort stund fick ta del av!

dans-holland
Michael Fullan, professor Emeritus vid universitet i Toronto, föreläste om att se ledarskapets utmaningar för att inspirera till ett kreativt lustfyllt och utforskande lärande för alla; barn, ungdomar och pedagoger.

Nu beger vi oss mot dagens möjligheter till möten och erfarenhetsutbyte med delar av Europas skolledare.

Hälsningar
Ann, Gunilla, Annika, Marie, Sofie, Tommi, och Sussie

Det här inlägget postades i Ledarskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s