Förstelärare delar

Nu drar vi igång en ny serie inlägg här på Härryda delar och lär. Med start idag kommer några av kommunens förstelärare i grundskolan presentera sig, sin undervisning och sitt arbete med skolutveckling.

Först ut är de 16 lärare som sedan i våras är tillsvidareanställda som förstelärare. Det är en grupp lärare som arbetar med elever i alla åldrar från årskurs 1 till 9 och i olika ämnen. De brinner också för olika saker, alltifrån språkutvecklande arbetssätt till att utveckla teknikintresset hos flickor, från att göra SO-undervisningen levande för eleverna, till klimatet i klassrummet och att skapa goda lärmiljöer. Men det som är gemensamt för dessa lärare är att de brinner för att utveckla skolan så att den ska bli så bra som möjlig för alla elever. 

Ungefär en gång i veckan får vi ta del av en ny presentation och med ojämna mellanrum kommer också blogginlägg från dessa förstelärare under rubriken Förstelärare delar. Håll utkik här på Härryda delar och lär. Prenumerera gärna på sidan så du inte missar något och är du inte medlem i facebookgruppen med samma namn, dvs. Härryda delar och lär så är du varmt välkommen!

Det här inlägget postades i Förstelärare delar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s